bulb, creative agency

Notranja in zunanja varnostna vrata

Nudimo vam notranja vrata vrhunske kakovosti, vseh vrst lesa in barve po ralu izdelana po meri. Vse pogosteje se naše stranke odločajo za skrite pante. Pri vratih vam ponudimo tudi kljuke po konkurenčni ceni.

Pri izdelavi varnostnih vratih uporabljamo kvalitetne materiale. Poleg kakovostnih vrat vam nudimo kvalitetne kljuke in cilindrične ključe z večkratno zaščito.

Kaj pravijo naše stranke?

Moje in ženino mnenje o izdelih in storitvah 4MK je naslednje:

..... brez priporočil in po naključju sva se srečala. Ker sem ravno v tem času iskal oz. potreboval mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva, mi je g. Kovcač zatrdil, da omenjeno pohištvo tudi izdeluje. Kasneje je prišlo do realizacije in zagotovila, ki mi jih je dal ob srečanju, so bila tudi spoštovana, t.j. kvaliteta, rok izdelave in tudi dogovorjena cena. Ker je vešč tudi o svetovanju in sem bil z njegovimi izdelki izredno zadovoljen, bom tudi v prihodnje ostal njegov naročnik storitev.

Vid Mavec

Naša izkušnja s sodelovanjem 4MK je zelo pozitivna.

Sodelovanje pri prenovi trgovinskega prostora in opremi trgovine je potekalo v dogovorjenih rokih in tudi sama trgovinska oprema je bila izdelana kvalitetno po želji stranke. Zato si tudi v bodoče želimo takšnega sodelovanja z 4MK. Bilo nam je v veselje sodelovati z vami.

Alenka Majnik