bulb, creative agency

Terase

  1. Rebraste ali gladke deske sibirskega macesna so primerne za izdelavo vrtnih potk, balkonske terase ali lesene terase. Cenovno je ugoden in primeren za gradnjo vsake lesene terase. Za fiksiranje priporočamo inox vijake, ki na lesu ne puščajo sledi rje, deske pa ostanejo na svojem mestu.
  2. Les bangkirai je ena najbolj razširjenih vrst tropskega lesa. Je srednje trd les, je rjave do rjave rdeče barve in ima enakomerno strukturo. Primeren je za vse vrste zunanje izvedbe: lesene terase, verande talne obloge ob bazenu.
  3. les teak
  4. cumaru ( južnoameriški teak)

Kaj pravijo naše stranke?

Moje in ženino mnenje o izdelih in storitvah 4MK je naslednje:

..... brez priporočil in po naključju sva se srečala. Ker sem ravno v tem času iskal oz. potreboval mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva, mi je g. Kovcač zatrdil, da omenjeno pohištvo tudi izdeluje. Kasneje je prišlo do realizacije in zagotovila, ki mi jih je dal ob srečanju, so bila tudi spoštovana, t.j. kvaliteta, rok izdelave in tudi dogovorjena cena. Ker je vešč tudi o svetovanju in sem bil z njegovimi izdelki izredno zadovoljen, bom tudi v prihodnje ostal njegov naročnik storitev.

Vid Mavec

Naša izkušnja s sodelovanjem 4MK je zelo pozitivna.

Sodelovanje pri prenovi trgovinskega prostora in opremi trgovine je potekalo v dogovorjenih rokih in tudi sama trgovinska oprema je bila izdelana kvalitetno po želji stranke. Zato si tudi v bodoče želimo takšnega sodelovanja z 4MK. Bilo nam je v veselje sodelovati z vami.

Alenka Majnik