bulb, creative agency

Spalnice

Spalnica je prostor v katerem preživimo tretjino svojega dneva. V njen naj bi se dobro naspali, se sprostili in nabrali nove, sveže moči za naslednji dan. Spalnica je po navadi manjši prostor v hiši, stanovanju, zato je zelo pomembna razporeditev pohištva v njej. Osrednji del v njej je kvalitetna in predvsem udobna postelja, ki ima lahko vgrajen predal ali pa stoji na nogicah, da je sama postelja bolj zračna. Poleg postelje potrebujete tudi garderobno omaro, ki je lahko samostojna, ali vgradna. Pohištvo v spalnici prilagodimo prostoru in vašim željam. Nudimo vam izris spalnice v 3D programu ter vam svetujemo glede materiala in barve.

« Prejšnja 12 Naslednja »

Kaj pravijo naše stranke?

Moje in ženino mnenje o izdelih in storitvah 4MK je naslednje:

..... brez priporočil in po naključju sva se srečala. Ker sem ravno v tem času iskal oz. potreboval mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva, mi je g. Kovcač zatrdil, da omenjeno pohištvo tudi izdeluje. Kasneje je prišlo do realizacije in zagotovila, ki mi jih je dal ob srečanju, so bila tudi spoštovana, t.j. kvaliteta, rok izdelave in tudi dogovorjena cena. Ker je vešč tudi o svetovanju in sem bil z njegovimi izdelki izredno zadovoljen, bom tudi v prihodnje ostal njegov naročnik storitev.

Vid Mavec

Naša izkušnja s sodelovanjem 4MK je zelo pozitivna.

Sodelovanje pri prenovi trgovinskega prostora in opremi trgovine je potekalo v dogovorjenih rokih in tudi sama trgovinska oprema je bila izdelana kvalitetno po želji stranke. Zato si tudi v bodoče želimo takšnega sodelovanja z 4MK. Bilo nam je v veselje sodelovati z vami.

Alenka Majnik