bulb, creative agency

Otroške sobe

Otroci hitro rastejo, spreminjajo svoje želje, zato je izbira pohištva zelo pomembna, saj se mora vaš otrok v njej počutiti dobro. Pri opremi otroške sobe upoštevamo tudi mnenje otroka. Otroške sobe morajo biti varne zato se izogibamo nekakovostni opremi. V otroške sobe sodi samo toliko opreme, da bo v njej dovolj prostora še za igro. V otroški sobi najdemo veliko barve in funkcionalno pohištvo ( postelja, veliko različnih regalov s policami za knjige, pisalne mize nepravilnih oblik….) Nudimo vam izris otroške sobe v 3D programu.

Kaj pravijo naše stranke?

Moje in ženino mnenje o izdelih in storitvah 4MK je naslednje:

..... brez priporočil in po naključju sva se srečala. Ker sem ravno v tem času iskal oz. potreboval mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva, mi je g. Kovcač zatrdil, da omenjeno pohištvo tudi izdeluje. Kasneje je prišlo do realizacije in zagotovila, ki mi jih je dal ob srečanju, so bila tudi spoštovana, t.j. kvaliteta, rok izdelave in tudi dogovorjena cena. Ker je vešč tudi o svetovanju in sem bil z njegovimi izdelki izredno zadovoljen, bom tudi v prihodnje ostal njegov naročnik storitev.

Vid Mavec

Naša izkušnja s sodelovanjem 4MK je zelo pozitivna.

Sodelovanje pri prenovi trgovinskega prostora in opremi trgovine je potekalo v dogovorjenih rokih in tudi sama trgovinska oprema je bila izdelana kvalitetno po želji stranke. Zato si tudi v bodoče želimo takšnega sodelovanja z 4MK. Bilo nam je v veselje sodelovati z vami.

Alenka Majnik