bulb, creative agency

Kuhinje

Kuhinja izdelana v naši delavnici je izdelana po meri. Zato je vsaka naša -vaša izdelana kuhinja unikatna. Popolnoma se prilagodimo vam - stranki, vaši želji. Na vašem domu vam glede na prostor svetujemo glede materiala ( masiva, furnir, akril plošče, ultrapas, mediapan…), barve, seveda upoštevamo vaše želje. Nudimo vam izris kuhinje v 3D programu, v katerem vključimo material in barvo ki ste jo izbrali.  Poleg kuhinje vam lahko ponudimo tudi gospodinjske aparate katere ob sami montaži tudi priključimo.

« Prejšnja 12 Naslednja »

Kaj pravijo naše stranke?

Moje in ženino mnenje o izdelih in storitvah 4MK je naslednje:

..... brez priporočil in po naključju sva se srečala. Ker sem ravno v tem času iskal oz. potreboval mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva, mi je  g. Kovcač zatrdil, da omenjeno pohištvo tudi izdeluje. Kasneje je prišlo do realizacije in zagotovila, ki mi jih je dal ob srečanju, so bila tudi spoštovana, t.j. kvaliteta, rok izdelave in tudi dogovorjena  cena. Ker je vešč tudi o svetovanju in sem bil z njegovimi izdelki izredno zadovoljen, bom tudi v prihodnje ostal njegov naročnik storitev.

Vid Mavec

Naša izkušnja s sodelovanjem 4MK je zelo pozitivna.

Sodelovanje pri prenovi trgovinskega prostora in opremi trgovine je potekalo v dogovorjenih rokih in tudi sama trgovinska oprema je bila izdelana kvalitetno po želji stranke. Zato si tudi v bodoče želimo takšnega sodelovanja z 4MK. Bilo nam je v veselje sodelovati z vami.

Alenka Majnik