bulb, creative agency

Kopalnice

Kopalnica je pomemben del vsakega stanovanja, zato je pomembno da se prilagodimo velikosti prostora, da dosežemo maksimalno možno funkcionalnost. Zaradi vsakodnevne prisotnosti vode vam svetujemo izdelavo kopalniškega pohištva iz materialov, ki niso občutljivi na vodo. Glede na velikost prostora in glede na vodovodno napeljavo vam nudimo 3D izris vaše kopalnice ter vam pomagamo da dosežemo želeni cilj.

Kaj pravijo naše stranke?

Moje in ženino mnenje o izdelih in storitvah 4MK je naslednje:

..... brez priporočil in po naključju sva se srečala. Ker sem ravno v tem času iskal oz. potreboval mizarja za izdelavo kopalniškega pohištva, mi je g. Kovcač zatrdil, da omenjeno pohištvo tudi izdeluje. Kasneje je prišlo do realizacije in zagotovila, ki mi jih je dal ob srečanju, so bila tudi spoštovana, t.j. kvaliteta, rok izdelave in tudi dogovorjena cena. Ker je vešč tudi o svetovanju in sem bil z njegovimi izdelki izredno zadovoljen, bom tudi v prihodnje ostal njegov naročnik storitev.

Vid Mavec

Naša izkušnja s sodelovanjem 4MK je zelo pozitivna.

Sodelovanje pri prenovi trgovinskega prostora in opremi trgovine je potekalo v dogovorjenih rokih in tudi sama trgovinska oprema je bila izdelana kvalitetno po želji stranke. Zato si tudi v bodoče želimo takšnega sodelovanja z 4MK. Bilo nam je v veselje sodelovati z vami.

Alenka Majnik