bulb, creative agency

4MK, montaža in popravilo pohištva, MARJAN KOVAČ s.p.

Mizarstvo 4MK sem leta 2001 za svoj 30. rojstni dan ustanovil Marjan Kovač. Začel sem v očetovi garaži, nato sem pohištvo izdeloval v brunarici, danes pa imam sodobno opremljeno, 300 m2 z sodobno strojno opremo za obdelovanje in oblikovanje lesa.

Za nazivom 4MK se skriva mizarstvo Marjana Kovača in še trije družinski člani z imenom na »M«: žena Mojca, ki skrbi za računovodstvo in pomaga pri promociji, sin Matic, ki ga zanima novinarstvo, in Mike, ki se bo po zaključeni lesarski šoli pridružil domači obrti.

V podjetju 4MK se že vrsto let ukvarjamo s mizarstvom in Vam ponujamo več: pestro izbiro pohištva različnih oblik in dimenzij. Lesu dajemo obliko, barvo, namembnost. Skupaj z vašimi željami postaja vsak naš izdelek poseben in samo vaš.

V vseh teh letih smo s kakovostnim delom postali zelo znani…Dober glas seže v deveto vas…

Naše načelo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo. Smo v koraku s časom tako pri materialih kot pri modnih smernicah. Na voljo so vam najrazličnejši materiali ( iveral, furnirana iverka, mediapan…) in lahko izbirate izmed več kot 400 barvnimi odtenki.

Nudimo Vam kakovostne storitve montaže, poleg tega pa smo Vam vedno na razpolago.